Loading...
KUNDERNE SIGER

Vores samarbejde med Pia fra MAOL er både meget professionelt og personligt

Hun er hurtig til at fange vores ideer og kommer med god modspil. Det som betyder meget
for os, er at hun er meget tilgængelig – hun er hurtig til at svare på mails og overholder altid vores aftaler.
Varm anbefaling fra Rønde Sparekasse/Marketingkoordinator

Tina Ehrenreich, Rønde Sparekasse

Jeg har arbejdet sammen med Pia igennem en årrække i andet regi. Hvorfor jeg ikke var i tvivl om, at det var Pia, jeg gerne ville koble på opgaven med det grafiske arbejde i forbindelse med EU projektet Green Cities, som jeg er projektleder for.

Pia har lavet kreativt lay-out på diverse præsentationsmateriale, merchandise, roll-ups m.v til Green Cities. Jeg er altid tryg ved at sende en opgave videre til Pia, da jeg ved, at den bliver løst hurtigt og omhyggeligt. Pia er også god til indtænke nye ideer og give modspil på en god og konstruktiv måde.

Derudover er Pia meget behagelig at samarbejde med. Og jeg giver MAOL Grafisk Design mine varmeste anbefalinger.

Birte Kennedy, Green Cities

Pia er arbejdsom, kreativ, positiv og imødekommende. Hun arbejder hurtigt og leverer altid til tiden. Hendes smittende humør gør samarbejde til en fornøjelse.

Markedsføringsmateriale, messeaktivitet eller lav praktiske opgaver udføres altid med samme store engagement.

Carl Aggerbo, SEGES